Idrett&Anlegg er nytt medlem i Fagpressen

Idrett&Anlegg er nytt medlem i Fagpressen

Idrett&Anlegg gis ut av Salgsfabrikken. Fra venstre Wenche Huser Sund i Salgsfabrikken, redaktør Georg Mathisen og medieselger Barbro Sund. Foto: Salgsfabrikken.

Del: 

– Fagpressen er den synlige garantien for at vi er et seriøst blad som følger presseetiske regler, og er troverdige og ryddige, sier redaktør Georg Mathisen i Idrett&Anlegg.

Idrett&Anlegg er fagbladet som konsentrerer seg om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bygging, finansiering og drift er viktige stikkord. Bladet har blitt gitt ut i 35 år og kommer nå ut seks ganger i året med et opplag på 1700 eksemplarer.

– Vi konsentrerer oss om å fortelle om selve anlegget, og det er jo en forutsetning for fysisk aktivitet. Hvis vi er på en kamp eller konkurranse et sted, så er det for å fortelle om anlegget mer enn resultatene av kampen, forteller han.

Leserne til Idrett&Anlegg finner man i kommunene, i idretten selv og hos leverandører av utstyr og tjenester. Fagbladet leses også av særforbund og idrettskretser.

– Vi som arbeider med bladet har lang og positiv erfaring med Fagpressen. Da vi fikk nye eiere, var medlemskapet tema på det aller første møtet vi hadde, avslutter Mathisen.

 

Les også: