Hyller NJFF med jubileumsfrimerke

Hyller NJFF med jubileumsfrimerke

Det ene av to frimerker som Posten lanserer i anledning 150-årsjubileet til Norges Jeger- og Fiskerforbund, NJFF. (Foto: Posten).

Del: 

I år fyller Norges Jeger- og Fiskerforbund 150 år. 11. juni lanserer Posten to jubileumsfrimerker tilegnet forbundet. 

- Visjonen til NJFF er «Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid!». Jeg er sikker på at vi med de to frimerkene som nå gis ut, synliggjør den visjonen. Kristin Slotterøy har designet frimerker basert på flere motiver. Resultatet viser en sportsfisker som forsøker å dra i land et prakteksemplar av en ørret, og en jeger med en hjort i sikte, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten i en pressemelding.

Generalsekretær Eldar Berli i NJFF ble overveldet da han nylig fikk se frimerkene for første gang. Det skjedde selvsagt ved et vann i marka.

– Så fantastisk fint. Jeg er stolt over at Posten vil markere vårt jubileum, og imponert over hvor fine frimerkene er, var hans kommentar.

Frimerkene har verdi på 24 kroner (Innland), og kan brukes på vanlige sendinger opp til 50 gram i Norge. De er i salg fra fredag 11. juni.

Les også:
  • Oslo Redaktørforening har tirsdag kveld kåret vinnerne i sin årlige konkurranse "Årets redaktør". Forskning.no-redaktøren ble "Årets meningsbærer".

  • Fra 5. til og med 30. juli er Fagpressen sommerstengt. – Hvis noe er veldig viktig, send en epost! sier nestleder Berit Nyman – og ønsker god sommer.

  • Fagpressens fire ansatte jobber nå delvis fra kontorene i Pressens hus i Oslo sentrum.
    – Det er mulig å besøke oss, men gjør konkret avtale, siden vi delvis er på hjemmekontor fortsatt, sier adm. direktør Per Brikt Olsen.