Hyller NJFF med jubileumsfrimerke

Hyller NJFF med jubileumsfrimerke

Det ene av to frimerker som Posten lanserer i anledning 150-årsjubileet til Norges Jeger- og Fiskerforbund, NJFF. (Foto: Posten).

Del: 

I år fyller Norges Jeger- og Fiskerforbund 150 år. 11. juni lanserer Posten to jubileumsfrimerker tilegnet forbundet. 

- Visjonen til NJFF er «Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid!». Jeg er sikker på at vi med de to frimerkene som nå gis ut, synliggjør den visjonen. Kristin Slotterøy har designet frimerker basert på flere motiver. Resultatet viser en sportsfisker som forsøker å dra i land et prakteksemplar av en ørret, og en jeger med en hjort i sikte, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten i en pressemelding.

Generalsekretær Eldar Berli i NJFF ble overveldet da han nylig fikk se frimerkene for første gang. Det skjedde selvsagt ved et vann i marka.

– Så fantastisk fint. Jeg er stolt over at Posten vil markere vårt jubileum, og imponert over hvor fine frimerkene er, var hans kommentar.

Frimerkene har verdi på 24 kroner (Innland), og kan brukes på vanlige sendinger opp til 50 gram i Norge. De er i salg fra fredag 11. juni.

Søk kompetansestøtte

kompetansest2016.jpg

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen torsdag 23. september. 

Les også:
  • Sju av ti har tilgang til minst ett avisabonnement i husstanden, og det er størst vekst i den yngste aldersgruppen. Det heldigitale opplaget utgjør nå over halvdelen av avisenes totalopplag.

  • Fagbladet jublet torsdag kveld over hovedprisen i årets priskonkurranse i Fagpressen. Redaktør Eva Ler Nilsen tok imot Fagpresseprisen av juryleder Kjersti Løken Stavrum under prisutdelingen i Pressens hus i Oslo.

  • Et bredt utvalg vinnere mottok priser og hederlig omtale i Fagpressens prisutdeling torsdag kveld, i Pressens hus.

    – Det er liten tvil om at Fagpressens mangeartede bidrag til en felles opplyst offentlig samtale er betydelig! sa juryleder Kjersti Løken Stavrum i sin åpningstale ved prisutdelingen. Her ser du prisvinnerne og juryens begrunnelser i de åtte delkategoriene.