Helthjem satser på grønn transport

Helthjem satser på grønn transport

Helthjems nye elkjøretøy klar for å distribuere Fagpressens fagblader. Fra venstre Ingar Merli, Jens Aardalsbakke og Jon Isnes Helland fra Amedia Distribusjon - som står bak kjøpet av 300 kjøretøy. Foto: Amedia Distribusjon.

Del: 

Helthjem skal nå distribuere Fagpressens fagblader med elkjøretøy. 300 nyinnkjøpte Paxster skal sørge for en miljøvennlig utlevering.

– Denne omfattende overgangen til miljøvennlig avis- og pakkedistribusjon betyr at vi er helt fremst blant alle distribusjonsselskaper i Norge på dette området. For oss er overgangen til Paxster ett av flere viktige grep i strategien for hvordan vi ønsker å møte framtiden, sier administrerende direktør Per Iversen i Helthjem.

Det siste året er elbilene testet ut i all slags vær og føreforhold. De vil i løpet av 2021 bli tatt i bruk i byer og tettsteder over hele landet. Fagpressens medlemmer som bruker Helthjem som distributør, vil nå få en miljøvennlig distribusjon av fagblader sine.

– Dette blir bra både for miljøet og for Fagpressens medlemmer. Vi har svært miljøbevisste medlemmer, og dette en ekstra god nyhet, sier FTD-ansvarlig Camilla Briså i Fagpressen.

Fagpressen trykk og distribusjon (FTD) er en tjeneste for medlemmer i Fagpressen, der vi forhandler samlet for å oppnå best mulige priser på trykking, pakking/adressering og distribusjon. Vil du vite mer om distribusjonsmulighetene med Helthjem? Ta kontakt med Camilla Briså på cgb@fagpressen.no eller telefon 926 97 613.

 

Les også:
  • I "Årets magasincover" er fagbladet nominert for forsiden "Ordene bak sladden". Den andre nominasjonen er i kategorien "Årets magasin".

  • Kristoffer Egeberg, redaktør i Faktisk.no-redaksjonen, har sagt ja til å bli med i juryen for Fagpresseprisene. Egeberg får et særlig ansvar for kategorien Fagpressens gravepris.
     

  • I dag, fredag 30. april, overtar de 11 leietakerne Pressens hus i Skippergata i Oslo. Fagpressen og alle de andre flytter inn i løpet av mai måned.