Gode evalueringer av Fagpressedagen 2019

Gode evalueringer av Fagpressedagen 2019

Del: 

Med gjennomsnittskarakter på 4,8 på en skala der 6 er høyest, er arrangørene av Fagpressedagen 2019 rimelig fornøyd. De aller beste evalueringene fikk hovedforedragsholder Monna Nordhagen med 5,0 og Ingvar Sandvik fra Kantar –  4,9.

Det ble også gode tilbakemeldinger til de fire som delte erfaringer fra sine digitale satsinger (4,6), og til Wiersholm-advokat Rune Opdahl som snakket om cookies og e-privacy (4,5). De to debattene fikk evaluering på samme nivå – 4,3 for strategi og kompetanse, 4,2 for innlogging og tilgangsstyring. Presentasjonen av Fagpressens satsinger og ferske tall, ved Per Brikt Olsen og Kjartan Tyvand fikk 4,8, og Nina Kristiansens quiz-oppsummering innkasserte et gjennomsnitt på 4,6. Birkelunden mannskor fant også tonen og fikk en gjennomsnittlig karakter på 4,9.

Adm. direktør Per Brikt Olsen er gjennomgående fornøyd med årets utgave av Fagpressedagen og tror at konseptet har funnet en form som fungerer godt for mange.

– Lokalene på Sentralen får den høyeste evalueringen av alt – hele 5,6 – fra både deltakere, foredragsholdere og sponsorer. Det er vi svært glade for, etter å ha byttet til disse lokalene, sier han.

Nestleder og programansvarlig Berit Nyman er glad for at mange har tatt seg tid til å komme med kommentarer og gode råd i evalueringen.

– Vi er lydhøre for hva deltakerne på Fagpressedagen mener. Dette er vårt viktigste medlemsarrangement gjennom året, og vi er ute etter å lage et opplegg som gir størst mulig utbytte til flest mulig, sier Nyman.

I underkant av halvparten av deltakerne på Fagpressedagen har besvart evalueringen.

Underveis i programmet laget Tenk kommunikasjon en rekke korte intervjuer på "Speaker's corner". Klikk på videoen ovenfor, så kan du se og høre disse intervjuene.

Her finner du de viktigste presentasjonene fra Fagpressedagen 2019.

 

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også: