Fornøyd med FTD-avtaler

Fornøyd med FTD-avtaler

Redaktør Bjørn Ø. Andersen og salgssjef Morten Olsson i Elektronikk er svært fornøyd med de avtalene bladet har fått gjennom Fagpressen trykk og distribusjon. (Foto: BN).

Del: 

– Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.

Elektronikk kommer med elleve trykte utgaver i året, i et opplag på i underkant av 6500. Bladet dekker fagområdene profesjonell elektronikk, informasjonsteknologi (IT) og telekommunikasjon.
Bjørn Ø. Andersen er også redaktør for nyhetsnettstedet elektronikknett.no Han har forventninger om flere gode fellesavtaler i regi av Fagpressen.

Søk kompetansestøtte

kompetansest2016.jpg

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen torsdag 23. september. 

Les også:
  • Sju av ti har tilgang til minst ett avisabonnement i husstanden, og det er størst vekst i den yngste aldersgruppen. Det heldigitale opplaget utgjør nå over halvdelen av avisenes totalopplag.

  • Fagbladet jublet torsdag kveld over hovedprisen i årets priskonkurranse i Fagpressen. Redaktør Eva Ler Nilsen tok imot Fagpresseprisen av juryleder Kjersti Løken Stavrum under prisutdelingen i Pressens hus i Oslo.

  • Et bredt utvalg vinnere mottok priser og hederlig omtale i Fagpressens prisutdeling torsdag kveld, i Pressens hus.

    – Det er liten tvil om at Fagpressens mangeartede bidrag til en felles opplyst offentlig samtale er betydelig! sa juryleder Kjersti Løken Stavrum i sin åpningstale ved prisutdelingen. Her ser du prisvinnerne og juryens begrunnelser i de åtte delkategoriene.