Fornøyd med FTD-avtaler

Fornøyd med FTD-avtaler

Redaktør Bjørn Ø. Andersen og salgssjef Morten Olsson i Elektronikk er svært fornøyd med de avtalene bladet har fått gjennom Fagpressen trykk og distribusjon. (Foto: BN).

Del: 

– Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.

Elektronikk kommer med elleve trykte utgaver i året, i et opplag på i underkant av 6500. Bladet dekker fagområdene profesjonell elektronikk, informasjonsteknologi (IT) og telekommunikasjon.
Bjørn Ø. Andersen er også redaktør for nyhetsnettstedet elektronikknett.no Han har forventninger om flere gode fellesavtaler i regi av Fagpressen.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Kulturministeren lovet å legge fram en mediemelding før jul, da hun møtte medieorganisasjonene til debatt onsdag ettermiddag på Arendalsuka. Trine Skei Grande ønsker å framstå som om hennes departement ikke fortjener tittelen på debatten, "Mediepolitikk på vent?" Mange av motdebattantene mente at mediene har ventet lenge, og viste stadig til rapporten fra Mediemangfoldsutvalget. Geir Jørgen Bekkevold fra KrF var den eneste i debatten som nevnte viktigheten av å få fagpressen inn under det digitale mva-fritaket.

  • Fagpressen er medarrangør for to viktige debatter under Arendalsuka som foregår kommende uke. Varslerdebatten finner sted tirsdag ettermiddag, og den store mediepolitiske debatten onsdag ettermiddag.

  • Hele mediebransjen er oppgitt over at de nye digitale lesertallsmålingene ennå ikke har latt seg gjennomføre. Forklaringene er flere, men for Fagpressens medlemmer er det oppsummert slik som du kan lese her.