Fagpressen inviterer til tidenes beste "Fagpressedagen" og 125- årsjubileum

Fagpressen inviterer til tidenes beste "Fagpressedagen" og 125- årsjubileum

Fagpressens administrasjon ruller ut programmet og inviterer deg til tidenes utgave av Fagpressedagen! (Foto: Thomas Brun/NTB

Del: 

Det er "først til mølla" som gjelder på Fagpressedagen 8. november: Meld deg på nå, og få deltakeravgiften subsidiert!

– I år tar vi fram stortromma og markerer oss selv og at vi er Norges eldste riksdekkende presseorganisasjon! For å sikre at så mange som mulig får vært med på markeringen, har Fagpressens vederlagsfond bidratt for å få deltakeravgiften subsidiert for hver enkelt. Det er satt av i overkant av kr 200 000 til dette formålet, som er å subsidiere deltakeravgiften til selve konferansen med kr 1500 pr person. Det betyr at i alle fall de 130 som melder seg på først, får støtte, sier adm. direktør Per Brikt Olsen. 

Både dag- og kveldsarrangementet er lagt til ærverdige hotell Bristol, forteller Olsen. Sammen med resten av administrasjonen ønsker han alle velkommen til Fagpressedagen som nå er fullspekket med spennende program fra morgen til kveld:

Fagpressedagen 2023 

Det hele starter kl 9.00. Fagpressedagen 2023 har et knallsterkt program som Kjersti Løken Stavrum leder oss gjennom.

Fagdagen avsluttes med lansering av en antologi om Fagpressen og fagmedier i Norge. Boken utgis i forbindelse med 125-årsjubileet og består av et festskrift på 100 sider skrevet av Nina Kristiansen fra forskning.no. Videre inneholder boken hele åtte fagfellevurderte forskningskapitler. Forskerene bak rapporten er et flott knippe av de beste innenfor fagfeltet. Alle som deltar på Fagpressedagen, får et eksemplar av boken.

Jubileumsmiddag

Rett etter dette inviterer vi til en minneverdig jubileumsmiddag i Store festsal på Bristol, med spesielt inviterte gjester som har vært med på å prege Fagpressen de siste 25 år. Det blir selvsagt rikelig med kulturinnslag gjennom dagen. Og selv om dette er en staselig anledning, legger vi opp til en kledelig folkelig stil gjennom middagen.

I år regner vi med at det blir rift om plassene både på fagdagen og til middagen. Vi har begrenset antall plasser på begge arrangementene, og derfor følger vi «først til mølla»-prinsippet. Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg på så snart som mulig.

Merk også at alle medlemmer og rettighetshavere automatisk vil kunne søke og få subsidiert «billetten».

Klikk på om du skal være med på både dag og kveld, eller bare en av delene. Beløpet du subsidieres med, framkommer på påmeldingssiden og blir trukket direkte fra på fakturaen. 

 

Vi gleder oss til å se deg på den store dagen. Velkommen!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: