Fagpressen har ny adresse fra 15. mai

Fagpressen har ny adresse fra 15. mai

Snart flytter Fagpressen inn gjennom dørene i Pressens hus! Det blir ny post- og gateadresse fra midten av mai måned. (Foto: Torill Roås).

Del: 

Om en snau måned er Fagpressens administrasjon på plass i Pressens hus. – Vi gleder oss til vi kan invitere alle våre medlemmer inn til aktiviteter, kurs og faglige samlinger! sier adm. direktør Per Brikt Olsen.

– Vi ser virkelig fram til å ta Pressens hus i bruk - ikke minst fordi vi så mange muligheter og gode rom for kurs, debattmøter og faglige samlinger, sier Olsen.

– I Pressens hus får vi også et helt nytt opplegg for å synliggjøre alle de trykte bladene i Fagpressen. Det blir bygget et flott utstillingsmonter i tilknytning til Fagpressens kontorer, på en vegg som svært mange kommer til å passere ofte. Denne permanente og dynamiske bladutstillingen skal Fagpressen og NTB samarbeide om, derfor er det bare ett eksemplar av hvert medlemsblad dere skal sende i framtiden. NTB, som flytter inn i samme hus, skal samarbeide med oss om blad-mottaket og utstillingen. Alle som ønsker å følge med i bladene, besøker utstillingen og låner det derfra.

– Vi ber dere derfor om å stryke alle egne «abonnement» og bladsendinger til NTB og enkeltpersoner i NTB, sier Per Brikt Olsen.

Han understreker at de stadig flere digitale medlemmene i Fagpressen også blir godt eksponert i Pressens hus - på store og tilgjengelige skjermer.

Fagpressens nye post- og besøksadresse fra 15. mai 2021 blir:Fagpressen

Pressens hus

Skippergata 24

0152 OSLOMerk at adresseendringen gjelder både for blader som distribueres med Posten og for Helthjem-distribuerte blader!

Les også:
  • I "Årets magasincover" er fagbladet nominert for forsiden "Ordene bak sladden". Den andre nominasjonen er i kategorien "Årets magasin".

  • Kristoffer Egeberg, redaktør i Faktisk.no-redaksjonen, har sagt ja til å bli med i juryen for Fagpresseprisene. Egeberg får et særlig ansvar for kategorien Fagpressens gravepris.
     

  • I dag, fredag 30. april, overtar de 11 leietakerne Pressens hus i Skippergata i Oslo. Fagpressen og alle de andre flytter inn i løpet av mai måned.