Fagpressen får digitalt mva-fritak

Fagpressen får digitalt mva-fritak

Kulturminister Trine Skei Grande (V) på scenen under åpningen av Nordiske mediedager 2018. Det var her hun kom med nyheten om at også fagpresse får del i det digitale mva-fritaket. (Foto: Berit Nyman).

Del: 

Onsdag kveld under åpningen av årets Nordiske mediedager kom kulturminister Trine Skei Grande med den etterlengtede nyheten: Det blir digitalt mva-fritak også for fagpressen.

Kulturministeren sa det slik fra scenen i Media City Bergen: «Vi skal fjerne den urettferdige forskjellsbehandlingen og utvide det digitale momsfritaket til tidsskrift»!
- Endelig! Kommenterer en fornøyd adm. direktør i Fagpressen Per Brikt Olsen.

Det er ennå ikke klart når regjeringen kommer til å innføre ordningen.

 

Foto: Berit Nyman

Les mer:

Medier24.no: Full jubel i Fagpressen etter Trine Skei Grandes nyhet om nullmoms på digital nyhetsjournalistikk

Journalisten.no: Fjerner momsen også for digitale medier

 

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Jatushiga Bridget Rajah ble valgt til ny leder på årsmøtet i Oslo journalistklubb torsdag denne uken. Rajah er 36 år og journalist i fagbladet Fontene.

  • Fagpressen forventet ikke noe nytt om momssaken i forbindelse med kulturbudsjettet for 2020. – Våre forventninger ligger i å få på plass en justert forskrift, slik finansministeren lovet i sommer, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen etter presentasjonen av kultur- og mediebudsjettet mandag.

  • Fagpressen har satt i gang et prosjekt for å oppgradere og fornye visningsportalen for nyheter fra Fagpressen. – Vi har ambisjoner om å skape mye mer trafikk. Leseropplevelsen blir kraftig oppgradert når vi lanserer portalen på nyåret! lover nestleder i Fagpressen Berit Nyman. I går, 2. oktober, feiret Fagpressen at det nå er tilgang til over 200 000 artikler på fagpressenytt.no