Fagpressen er med på Gulltaggen 2019

Fagpressen er med på Gulltaggen 2019

Morgenkaffe med noen av deltakerne fra Fagpressen, på Gulltaggen Creative Tech torsdag morgen. (Foto: PBO).

Del: 

INMA arrangerer i dag, torsdag, Gulltaggen 2019 og samler i underkant av 1000 mennesker. Som medlem i Fagpressen har du tilgang til alle INMAs mange digitale arrangementer.

Nær 20 av Fagpressens medlemmer har benyttet seg av denne anledningenpå Gulltaggen i år – noen på dagsprogrammet i det nye konferansesenteret "Epicenter", og noen på prisutdelingen "Gulltaggen Award" som arrangeres torsdag kveld.

Fagprogrammet er i år lagt om og delt opp i to separate løp for å sikre bedre dekning av spesialiserte områder. Programmet fra begge saler strømmes slik at deltakerne i ettertid kan få med seg også det som foregikk i den andre salen.

Oppfordrer Fagpressemedlemmer til å benytte digitale kurs

– Jeg tror det fortsatt er mange av Fagpressens medlemmmer som ikke er oppmerksom på mange av de mulighetene de har til digital skolering, gjennom fellesavtalen Fagpressen har med INMA, sier adm. direktør i Fagpressen Per Brikt Olsen og fortsetter:

– Gulltaggen er selvsagt det største arrangementet, men også arrangementer som "8 minutes» og Preformance-konferansen er å anbefale. 

INMA har spesialiserte faggrupper med landets fremste kompetanse på hvert av de aktuelle temaområdene. Er du medlem i Fagpressen, kan du velge å delta i disse faggruppene. Også de faglige frokostene har du fri tilgang til. Frokostmøtene arrangeres 8-10 ganger i året.

– På de større arrangementene er det en begrensning i antallet gratisbilletter, men så langt har vi aldri brukt opp «gratiskvoten", sier Per Brikt Olsen.

 

Les deg opp om dine muligheter gjennom året på nettsidene til INMA.

Les også: