Fagpressen byr på blader i Pressens hus

Fagpressen byr på blader i Pressens hus

Kristin Viker Aanensen ser fram til at NTB og Fagpressen kan samarbeide om alle de trykte bladene som kommer til å få en flott eksponering i Pressens hus. Her er hun fotografert i det NTBs flyttelass skal gå fra lokalene i Oslo havnelager. (Foto: Jon Eeg, NTB).

Del: 

Når Fagpressen og alle de andre leietakerne flytter inn i slutten av april, står et flott utstillingsrigg klart til alle de trykte medlemsbladene. Her skal også NTB-journalistene i samme etasje, og de andre kollegene i huset hente seg blader når de trenger inspirasjon fra fagpressen. – Vi gleder oss til å finne alle de trykte bladene samlet! sier HR-leder Kristin Viker Aanensen i NTB.

Det blir en helt ny og flott eksponering av alle de 184 trykte bladene i Fagpressen som møter alle når de kommer opp i tredje etasje - som Fagpressen og NTBs redaksjon skal dele. På denne måten får også alle journalistene i NTB tilgang og utsikt til alle bladene.

– En del NTB-journalister har vært mottakere av utvalgte fagblader. Men det er veldig uoversiktlig for redaksjonen at bladene har enkeltpersoner som mottakere, og en langt bedre ordning som Fagpressen lager nå! sier HR-leder Kristin Viker Aanensen. Hun tror at det kan føre til at bladene blir lest og brukt mer, og det kan det også bli mer journalistikk av.

Denne nye ordningen innebærer også at medlemmene i Fagpressen ikke fortsetter å sende blader til medarbeidere i NTB.

– Fra vi flytter inn i Pressens hus, vil Fagpressen og NTB samarbeide om dette fine bladbiblioteket, bekrefter adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen. – Blader som til nå har vært sendt til medarbeidere i NTB, skal ikke lenger sendes. Det blir ikke behov for det, sier Olsen.

 

Les også: