Fagmediet GAFFA Norge legges ned

Fagmediet GAFFA Norge legges ned

Skjermdump fra Medier24 med redaktør Tord Litleskare fra GAFFA Norge.

Del: 

 Gaffa melder dette selv i et innlegg på Facebook torsdag ettermiddag. Årsaken er økonomiske virkninger av korona-tiltakene. Saken er omtalt av Medier24.

«Til tross for gode lesertall og et stort antall nye følgere i sosiale medier de siste ukene, har koronavirusutbruddet nå også innhentet GAFFA.no – i form av økonomisk uro»‚ skriver Gaffa.

Denne uken legger de altså ned den redaksjonelle driften av GAFFA Norge ned – i hvert fall for en periode.

GAFFA er et norsk magasin som dekker den norske musikkbransjen. Magasinet har også egne redaksjoner i Norge og Sverige.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • – Vi har nå fått støtte fra alle de andre medieorganisasjonene til å sette hurtiginnføring av mva-utvidelsen på hovedlisten over koronatiltak. Bransjen ser at dette er viktig. Og vi ber regjeringen om at dette innføres så raskt som bare mulig, faktisk som et koronatiltak overfor fagmediene, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • PFU felte magasinet for brudd på punkt 4.15 i VVP. Redaksjonen hadde en polemisk hale etter et innlegg. Forfatteren av innlegget sendte klage til PFU.

  • – De frie og redaktørstyrte mediene er nå hardt presset. Vi fremmer derfor en rekke begrunnede forslag til tiltak for å sikre mediemangfoldet og journalistikken i tiden som kommer, skriver lederne for samtlige medieorganisasjoner i pressemeldingen som følger brevet til Stortinget torsdag ettermiddag.