Fagbladet er Årets fagmedium 2021

Fagbladet er Årets fagmedium 2021

Fagbladet vant Fagpresseprisen 2021! Redaktør Eva Ler Nilsen helt til høyre. (Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB).

Del: 

Fagbladet jublet torsdag kveld over hovedprisen i årets priskonkurranse i Fagpressen. Redaktør Eva Ler Nilsen tok imot Fagpresseprisen av juryleder Kjersti Løken Stavrum under prisutdelingen i Pressens hus i Oslo.

Se videoen fra prisutdelingen her.

 

Kjersti Løken Stavrum leste juryens begrunnelse:

«Å vinne Fagpresseprisen er som å ta gull i mangekamp, eller femkamp for å være helt presis. Det er gledelig nok skarp konkurranse om denne prisen.

Juryen skal legge vekt på redaksjonelt innhold, presentasjon, innovasjon og utvikling, betydning for målgruppen og dessuten inntekter. Fagpressen har mange gode medlemmer. Gjennom årene har vi sett at noen ligger stødig der oppe, vi ser at flere har meldt seg på konkurransen med tydelige redaksjonelle ambisjoner, noen beveger seg naturlig nok i formkurver. Juryen ser derfor særlig på prestasjonen siste år.

Årets vinner meldte seg på i flere av fagpressepris-kategoriene, som de har gjort før. Da vi jobbet oss gjennom nominasjonene, endte redaksjonen opp på kortlisten for flere av prisene. Det er slikt vi merker oss og nikker anerkjennende til. Årets vinner har satset på utvikling, ikke bare for egen del, men som et tilbud til samfunnet – med barnehagesjekken og lønnskalkulatoren. Dette ga dem utviklingsprisen. I tillegg kommer andre sterke bidrag.

Derfor får Fagbladet Fagpresseprisen for 2021. Gratulerer! Dere rett og slett stakk dere ut, og vant dette årets Fagpresse-OL!»

 

For ytterligere kommentarer, kontakt juryleder Kjersti Løken Stavrum, tlf. 982 03 070.

Juryen for Fagpresseprisene har også i år vært ledet av Kjersti Løken Stavrum, direktør i Stiftelsen Tinius. Jurymedlemmer har vært Morten Løberg (foto og video), Nina Thorvaldsen (markedsarbeid), Kristoffer Egeberg (gravejournalistikk), Reidun Kjelling Nybø (journalistikk og redaksjonell ledelse), Yngve Vogt (journalistikk) og Henning Aarset (utvikling/innovasjon).

 

Last ned hele prisheftet med alle begrunnelser her:

Les også: