Europower er nytt medlem i Fagpressen

Europower er nytt medlem i Fagpressen

Redaktør Ole Petter Pedersen i Europower. Foto: Hilde Nyman.

Del: 

- Vi er en klassisk bransjeavis som skal finne frem til de viktige nyhetene for bransjen, og de gode historiene om menneskene som jobber i den, sier redaktør Ole Petter Pedersen i Europower.

Europower skriver nyheter om fornybar energi, og dekker først og fremst produksjon, distribusjon og salg av elektrisitet. Viktige arbeidsområder er energipolitikk, kraftmarked, bransjestruktur og økonomi.

- Det er beslutningstagere i og rundt bransjen fornybar energi som er våre viktigste lesere og brukere, forklarer redaktøren.

Europower, som eies hovedsakelig av NHST Media Group, ble tatt opp som medlem i Fagpressen på styremøtet 3. mai. Redaksjonen består av åtte personer, samt en kommersiell avdeling på tre. Det produseres nyheter til ca. 4000 digitale abonnenter og 1800 papirabonnenter.

- Vi er forankret i et mediehus med sterke journalistiske tradisjoner. Likevel vil vi som liten redaksjon ha god nytte av det faglige fellesskapet og tilbudet som Fagpressen står for, sier redaktøren.

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Den store prisfesten nærmer seg! Vi gleder oss til å feire god og viktig journalistikk, men nå er det fullt.

  • I fjor høst åpnet regjeringen for at "deler av fagpressen" skulle kunne søke og få tildelt innovasjonsstøtte. I sin første behandling etter forskriftsendringen har Medietilsynet avslått alle søknader fra fagmedier.
    – Vi vil gjerne bistå medlemmer som har fått avslag, med å klage, sier Fagpressens Per Brikt Olsen.

  • Den internasjonale konferansen for ytringsfrihet – WEXFO – åpnet mandag morgen i Lillehammer. Programmet går i dybden av hvordan det står til med ytringsfriheten for folk i ulike deler av verden.