Erik Inderhaug ny redaktør i Politiforum

Erik Inderhaug ny redaktør i Politiforum

Erik Inderhaug, her på PUFF-konferansen i 2018, gleder seg til å overta som redaktør i Politiforum. (Foto: BN).

Del: 

Mandag skriver Politiforum at journalist og utgavesjef Erik Inderhaug blir ny redaktør i Politiforum når Ole Martin Mortvedt går av ved årsskiftet, etter 19 år i redaktørstolen.

Det var et enstemmig bladstyre i Politiforum som vedtok å ansette Inderhaug som redaktør. 

- Å få den beskjeden var veldig hyggelig. Det er en tillitserklæring fra bladstyret at de ønsker meg som redaktør, sier Inderhaug.

Han legger til at han gleder seg veldig til å ta fatt på redaktørjobben.

- Jeg har vært i Politiforum i ni år nå, og vært med på veldig mye og har blitt veldig glad i Politiforum. Så jeg ser fram til å jobbe for å gjøre både bladet og nettsida enda bedre i tida framover, i samarbeid med bladstyret og gode kolleger.

Les mer på politiforum.no

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Landsmøtet i Finansforbundet har med stort flertall vedtatt at medlemsmagasinet Finansfokus fortsatt skal redigeres i tråd med Redaktørplakaten.

  • Styrelederne i Norsk Redaktørforening og Mediebedriftenes landsforening skrev fredag under den nyreviderte Redaktørplakaten på NRs høstmøte i Tromsø.

  • Finansforbundets styre foreslår at Finansfokus ikke lenger skal redigeres etter Redaktørplakaten, men skal bli et talerør for forbundsledelsen. Dersom forslaget får to tredels flertall på landsmøtet i november, blir magasinet utmeldt av Fagpressen fra 2021. Av Tellef Øgrim