Enorm respons på svært lang artikkel om psykisk helse i politiet

Enorm respons på svært lang artikkel om psykisk helse i politiet

Erik Inderhaug hadde på ingen måte forventet den enorme responsen på sin 50 sider lange reportasje om psykisk helse. (Skjermdump fra Journalisten/foto: Politiforum).

Del: 

Politiforum har i sin siste utgave en artikkel som går over 50 sider, skrevet av redaktør Erik Inderhaug. – Det er veldig tydelig at vi har truffet en nerve i politiet med denne saken, kommenterer Inderhaug til Journalisten.

Den lange reportasjen handler om politimannen Marius Ulekleivs lange kamp mot angst, depresjon og utbrenthet. Til tross for artikkelens lengde, har redaktør i Politiforum og sakens skribent, Erik Inderhaug, aldri vært i nærheten av å få så mange tilbakemeldinger på en sak.

– Jeg har fått tilbakemeldinger fra hele spekteret av politiansatte, fra pensjonister til politidirektøren. Mange forteller om sine egne utfordringer med psykisk helse, og flere sier saken har inspirert dem til å være mer åpne. Felles for alle er at de uttrykker at de blir berørt av saken og historien til Marius. Mange av tilbakemeldingene er til å få frysninger av, sier Erik Inderhaug til Journalisten.

Les også: