Enorm respons på svært lang artikkel om psykisk helse i politiet

Enorm respons på svært lang artikkel om psykisk helse i politiet

Erik Inderhaug hadde på ingen måte forventet den enorme responsen på sin 50 sider lange reportasje om psykisk helse. (Skjermdump fra Journalisten/foto: Politiforum).

Del: 

Politiforum har i sin siste utgave en artikkel som går over 50 sider, skrevet av redaktør Erik Inderhaug. – Det er veldig tydelig at vi har truffet en nerve i politiet med denne saken, kommenterer Inderhaug til Journalisten.

Den lange reportasjen handler om politimannen Marius Ulekleivs lange kamp mot angst, depresjon og utbrenthet. Til tross for artikkelens lengde, har redaktør i Politiforum og sakens skribent, Erik Inderhaug, aldri vært i nærheten av å få så mange tilbakemeldinger på en sak.

– Jeg har fått tilbakemeldinger fra hele spekteret av politiansatte, fra pensjonister til politidirektøren. Mange forteller om sine egne utfordringer med psykisk helse, og flere sier saken har inspirert dem til å være mer åpne. Felles for alle er at de uttrykker at de blir berørt av saken og historien til Marius. Mange av tilbakemeldingene er til å få frysninger av, sier Erik Inderhaug til Journalisten.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.