Engasjerende og viktig PUFF-konferanse

Engasjerende og viktig PUFF-konferanse

Journalist og forfatter Bjørn Olav Jahr snakket om sitt arbeid med Tengs-saken og Baneheia-saken på PUFF-konferansen fredag morgen. (Foto: BN).

Del: 

Dag 2 av årets PUFF-konferanse er godt i gang. Første programpost fredag var Bjørn Olav Jahrs foredrag der han pekte på hvordan mediene nesten uten unntak gikk i flokk i de to sakene som nå betegnes som skandaler i det norske rettssystemet – drapet på Birgitte Tengs og drapene i Baneheia.

Jahr har i en årrekke utgjort en av de få kritiske stemmene, og han har gjort et stort og tungt arbeid i begge saker og skrevet bøker om dem.

Han fortalte til deltakerne på PUFF om flere opplevelser på blant annet journalistkonferanser, der han har følt seg frosset ut fordi han har stilt spørsmål om politiets etterforskning og siktelser, og domfellelser på sviktende grunnlag.

– Det har vært noen ubehagelige opplevelser, sa Jahr.

Arrangementskomiteen for PUFF-konferansen kan i år konstatere suksess bårde i antall deltakere og godt program med mye konkret læring. 

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • - LEMMY er helt nystartet og vi ønsker anerkjennelsen som et medlemskap i presseforbundet for fagblader gir, sier redaktør John Berge.

  • Juryen for Fagpresseprisene 2023 er godt i gang med årets rekordhøye antall innsendte arbeider. – Vi har mye å lese og diskutere, og det gleder vi oss over! melder juryleder Kjersti Løken Stavrum.

  • Norsk tidsskriftforening har kåret Prosa til årets tidsskrift.