enerWE fusjonerer med Europower AS

enerWE fusjonerer med Europower AS

Chul Christian Aamodt og Hilde Nyman med Fagpressens utviklingspris 2020 som enerWE vant. Nå slår de energibransje-nettstedet sammen med Europower AS. (Foto: BN).

Del: 

enerWE slår seg sammen med Europower AS som eies av NHST. Chul Christian Aamodt, grunnlegger av enerWE, sier til Medier24 at "Dette er noe jeg har hatt som mål i sju år."

NHST-eide Europower AS og nisjenettstedet enerWE fusjonerer i et forsøk på å skape det de kaller «Norges viktigste energipublikasjon».

Etter fusjonen sitter NHST med 66,7 prosent av aksjekapitalen mens aksjonærene i enerWE sitter med 33,3 prosent.

Les også:
  • Når Fagpressen og alle de andre leietakerne flytter inn i slutten av april, står et flott utstillingsrigg klart til alle de trykte medlemsbladene. Her skal også NTB-journalistene i samme etasje, og de andre kollegene i huset hente seg blader når de trenger inspirasjon fra fagpressen. – Vi gleder oss til å finne alle de trykte bladene samlet! sier HR-leder Kristin Viker Aanensen i NTB.

  • Finn fram de beste artiklene og videoreportasjene, de nye ideene som ble realisert, de beste bildene – og de gode argumentene for at redaktøren din er Årets fagpresseredaktør!
    Send inn til juryen, senest fredag 19. mars.

  • Bistandsaktuelts reporter i Etiopia ble mandag formiddag angrepet og slått ned i sitt eget hjem. Tre bevæpnede menn trengte seg inn i boligen Lucy Kassa leier i hovedstaden Addis Abeba. Angriperne tok med seg pc-en hennes og truet henne med døden dersom hun fortsatte å skrive om situasjonen i den krigsherjede Tigray-regionen, skriver Bistandsaktuelt tirsdag.