Enda en arkitekturpris til Pressens hus

Enda en arkitekturpris til Pressens hus

Interiør i Pressens hus. (Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB).

Del: 

Sundts premie er den siste i rekken av arkitekturpriser til Pressens hus i Oslo. Den ble annonsert torsdag, skriver fagmediet Arkitektur.

Ifølge Wikipedia er Sundts premie en norsk arkitekturpris som utdeles av Oslo arkitektforening til «en i arkitektonisk henseende fremragende privatbygning oppført på Oslo bys grunn». Prisen ble opprettet av grosserer Harald Sundt og ble utdelt første gang i 1908. Sundts premie deles ut annethvert år.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.