Egeberg inn i Fagpressens jury

Egeberg inn i Fagpressens jury

Faktisk-redaktør Kristoffer Egeberg trer inn i juryen som skal kåre årets vinnere av Fagpresseprisene. Her er han fotografert sammen med Fagpressens første Faktisk-hospitant Anne Lise Stranden og Berit Nyman, nestleder i Fagpressen. (Foto: Tore Bergsaker).

Del: 

Kristoffer Egeberg, redaktør i Faktisk.no-redaksjonen, har sagt ja til å bli med i juryen for Fagpresseprisene. Egeberg får et særlig ansvar for kategorien Fagpressens gravepris.
 

Juryen ledes også i år av direktør Kjersti Løken Stavrum i Tinius-stiftelsen. Hun og de øvrige jurymedlemmene skal om få dager gå løs på alle bidragene og kandidatene som ble sendt inn innen fristen 15. mars.Totalt ligger det 171 arbeider og venter på vurdering.

– Det er faktisk ny rekord i totalantall, og det synes vi er svært gledelig – ikke minst i et så spesielt år som vi alle har bak oss, sier nestleder i Fagpressen Berit Nyman. Hun er ansvarlig for tilretteleggingen av konkurransen og juryens arbeid.

Selve prisutdelingen blir trolig et arrangement i andre halvdel av september.

– Da er vi godt innflyttet i Pressens hus, og vi håper at det da er blitt mulig å lage fysiske arrangementer for ganske mange mennesker, sier Nyman.

Dette er juryen for Fagpresseprisene 2021:

Kjersti Løken Stavrum, direktør Stiftelsen Tinius (juryleder)

Reidun Kjelling Nybø, ass. generalsekretær Norsk Redaktørforening

Morten M. Løberg, fotograf

Kristoffer Egeberg, redaktør Faktisk.no

Henning Aarset, seksjonsleder Norsk helsenett

Nina Thorvaldsen, mediebyrået IUM

Yngve Vogt, journalist i Apollon

Les også: