Cornelia Kristiansen er ny sjefredaktør i Medier24 AS

Cornelia Kristiansen er ny sjefredaktør i Medier24 AS

Cornelia Kristiansen starter som sjefredaktør i Medier24 AS 15. september. Faksimile fra M24.

Del: 

Cornelia Kristiansen vender tilbake til pressen etter drøye tre år på utsiden. – Dette må være den morsomste jobben i Medie-Norge, sier hun i pressemeldingen fra Medier24.

Medier24 AS skriver i en pressemelding fredag at Cornelia Kristiansen er ansatt som ny sjefredaktør fra 15. september. Hun vil som sjefredaktør i Medier24 AS ha det øverste redaksjonelle ansvaret for Medier24, KOM24 og SALG24 og jobbe tett med de øvrige nettavisenes egne redaktører.

Den nye sjefredaktøren har tidligere vært i både Morgenbladet, Dagbladet og Aftenposten. 

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle. Medier24 skal fortsatt være først og best på bransjen, over hele Norge. Og så lever vi med store omveltninger i den digitale offentligheten. Mediene utfordres fra mange hold, og tilliten og samfunnsrollen er viktigere og vanskeligere enn noen sinne. Jeg vil at vi skal være avisa med de beste diskusjonene og nyhetssakene rundt medier, ytringsfrihet, inkludering og kildekritikk. Så ser jeg veldig fram til å bli bedre kjent med KOM24 og SALG24, sier hun i pressemeldingen.

Les hele pressemeldingen her.

Les også:
  • Det vitenskapelige tidsskriftet Samfunn og økonomi ble på Fagpressens siste styremøte før sommeren godkjent som nytt medlem. Utgiver er Kommunekonsult AS.

  • I år flytter medieorganisasjonene inn hos Agderposten der det blir mediescene under Arendalsuka. 16. august arrangeres både en debatt om mediepolitikk og en om ytringsfrihet og mediene.

  • Det koster å distribuere blader. Og det koster mer å sende dem til feil adresse. Fagpressen byr på god hjelp med å oppdatere adresselistene, slik at prisen for feilsending kan krympes mest mulig.