Bestenotering i Buskap – tross korona

Bestenotering i Buskap – tross korona

Salgsrekord for Buskap: Godt annonsesalg pluss godt salg av blant annet norsk melk, har gjort korona-tider til gode tider, sier redaktør Rasmus Lang-Ree. (Foto: Pixabay).

Del: 

– Slik det ser ut nå, vil 2020 bli det beste annonseåret siden jeg begynte i Buskap i 2005, sier redaktør Rasmus Lang-Ree. Han mener at landbruket som sektor har klart seg bra gjennom krisen, men gir også mye av æren til godt annonsesalg.

– Nummer 6 satte rett og slett salgsrekord, og nr 7, som skal komme i oktober, mangler bare litt på rekord! sier Lang-Ree. Han er svært fornøyd med Salgsfabrikken AS som står for annonsesalget.

Samtidig er det et større bilde, der landbruket som sektor har klart seg bra.

– Blant annet har det vært salgsvekst  for norsk melk, sier Lang-Ree som tror at mye henger sammen med at folk har jobbet på hjemmekontor, og det har vært stengte grenser. 

Søk kompetansestøtte

kompetansest2016.jpg

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 1. februar. 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Kampanjen


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Les også:
  • Samtlige av de åtte Amedia-avisene som var klaget inn til PFU av redaktør Stian Eisenträger, ble onsdag felt for brudd på VVPs punkt 4.8 om varsomhet ved omtale av barn.

  • – Det er en fordel om flere fagmedier som har gode innovasjonsprosjekter, nå søker tilskudd. Det er gjennom praksis vi kan forstå hvordan tilsynsmyndigheten konkret vurderer avgrensningen, oppfordrer adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.
    Fristen for å søke innovasjonsstøtte er 17. februar kl. 22.00.

  • Sjefredaktør Stian Eisenträger i Forsvarets forum har klaget totalt åtte aviser inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU), for brudd på Vær varsom-plakatens punkt 4.8 om hensyn i omtale av barn, skriver Journalisten.