Bente Rognan Gravklev til Kommunal Rapport

Bente Rognan Gravklev til Kommunal Rapport

Bente Rognan Gravklev går fra Dagsavisen til Kommunal Rapport, som nyhetsredaktør. (Foto: Terje Lien).

Del: 

Rognan Gravklev blir nyhetsredaktør i Kommunal Rapport. Hun kommer fra samme type stilling i Dagsavisen.

I en pressemelding fra KR-redaksjonen sier Bente Rognan Gravklev at hun har kjent Kommunal Rapport som en redaksjon som har markert seg med grundig og prisvinnende journalistikk gjennom flere år.

– Saksfeltet de dekker er omfattende og så grunnleggende viktig, og nå når det er et uttalt ønske å satse mer på undersøkende og datastøttet journalistikk, så gleder jeg meg veldig til å bli en del av, og bli kjent med, denne dyktige gjengen, sier Gravklev.

– Jeg er veldig fornøyd med ansettelsene av både nyhetsredaktør og utvikler, og gleder meg til alt vi sammen kan få til med en styrket redaksjon, uttaler ansvarlig redaktør/adm.dir. Britt Sofie Hestvik. Hun har også ansatt Robert Olav Fauli som redaksjonell utvikler.

Begge de nyansatte skal starte 17. april, altså like etter påske.

Søk kompetansestøtte

kompetansest2016.jpg

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 1. februar. 

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Kampanjen


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Les også:
  • Samtlige av de åtte Amedia-avisene som var klaget inn til PFU av redaktør Stian Eisenträger, ble onsdag felt for brudd på VVPs punkt 4.8 om varsomhet ved omtale av barn.

  • – Det er en fordel om flere fagmedier som har gode innovasjonsprosjekter, nå søker tilskudd. Det er gjennom praksis vi kan forstå hvordan tilsynsmyndigheten konkret vurderer avgrensningen, oppfordrer adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.
    Fristen for å søke innovasjonsstøtte er 17. februar kl. 22.00.

  • Sjefredaktør Stian Eisenträger i Forsvarets forum har klaget totalt åtte aviser inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU), for brudd på Vær varsom-plakatens punkt 4.8 om hensyn i omtale av barn, skriver Journalisten.