Anne Hafstad ny redaktør i Sykepleien

Anne Hafstad ny redaktør i Sykepleien

Anne Hafstad satt i juryen for Fagpresseprisene til og med 2019. Her overrekker hun det årets Fagpressens gravepris til journalist Frode Aga i Byggeindustrien. (Foto: BN).

Del: 

Merittert gravejournalist, dr. philos og tidligere jurymedlem for Fagpresseprisene, Anne Hafstad, overtar som redaktør i Sykepleien, skriver Medier24.

– Jobben som ansvarlig redaktør i Sykepleien favner praktisk talt alt jeg har drevet med i hele mitt yrkesliv. Helsefag, journalistikk, helsepolitikk og ledelse. Dette føles som å komme hjem. Jeg begynte mitt yrkesliv som sykepleier og nå er ringen sluttet. At jeg skulle få denne muligheten i en alder av 62 år er ikke gitt. All honnør til Sykepleierforbundet for det, sier Hafstad i en melding.

Hafstad overtar etter Barth Tholens som har ledet redaksjonen i 16 år.

Les mer om tilsettingen i Medier24.

Les også:
  • - KOM24 skal være underlagt pressens etiske regelverk og derfor ønsker vi også tett tilknytning til Fagpressen, sier ansvarlig redaktør Erik Waatland.

  • Det spissformulerte temaet fikk fram interessante sider i tirsdagens digitale FRF-samling. Innlederne fortalte om lesernes hunger etter nyheter og oppslutning om de redaktørstyrte mediene. Samtidig var de opptatt av hva som kan bli krevende langtidsvirkninger av å jobbe under koronatiltak "... når adrenalinet er borte", som nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken fra VG formulerte det.

  • -Vi i Handikapnytt har valgt å slutte oss til FTD-avtalen med Helthjem og Akershus Reklame Team både for å spare kostnader, men også fordi vi ønsker å være med på utviklingen av en moderne og framtidsrettet distribusjonsløsning for trykte medier, sier ansvarlig redaktør Ivar Kvistum.