– Vi venter på noe godt!

– Vi venter på noe godt!

Fagpressens Per Brikt Olsen (t.v.) gleder seg til å flytte inn i Pressens hus i Oslo, her på befaring i restauranten i første etasje, sammen med Torill Roås fra MBL - rett før byggeplassen ble koronastengt. (Foto: Siri Skaalmo).

Del: 

NTB og flere andre medier har meldt om koronautbrudd og påfølgende stenging av byggeplassen Pressens hus i Oslo. Adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen sitter tett på prosessene. Han gleder seg til innflytting, tross forsinkelsene.

– Vi venter virkelig på noe bra, og selv om det er ergerlig og upraktisk med de varslede forsinkelsene, er det selvsagt verd å vente litt lenger! sier Olsen. Han regner ikke med innflytting før påske, men trolig i løpet av april måned.

Like før stengingen, var Olsen med i en liten gruppe som fikk tilgang til å komme inn og se på lokalene. Fagpressens lokaler i tredje etasje blir et godt sted, forsikrer han.

– Dette blir et løft for Fagpressen, og for alle oss som skal bruke Pressens hus. Vi gleder oss ikke minst til at våre medlemmer kan ta aktiv del i bruken av husett. Her er det både store og små møterom, det blir  fotostudio, lydstudio og stort, flott all-rom med storskjerm, lyd, lys og video.

– Vi håper å kunne avvikle mange av Fagpressens medlemsarrangementer i medienes flotte, nye storstue, og bidra til å gjøre dette til et mest mulig utadvendt og publikumsvennlig sted! sier Per Brikt Olsen.

 

 

Les også:
  • Når Fagpressen og alle de andre leietakerne flytter inn i slutten av april, står et flott utstillingsrigg klart til alle de trykte medlemsbladene. Her skal også NTB-journalistene i samme etasje, og de andre kollegene i huset hente seg blader når de trenger inspirasjon fra fagpressen. – Vi gleder oss til å finne alle de trykte bladene samlet! sier HR-leder Kristin Viker Aanensen i NTB.

  • Finn fram de beste artiklene og videoreportasjene, de nye ideene som ble realisert, de beste bildene – og de gode argumentene for at redaktøren din er Årets fagpresseredaktør!
    Send inn til juryen, senest fredag 19. mars.

  • Bistandsaktuelts reporter i Etiopia ble mandag formiddag angrepet og slått ned i sitt eget hjem. Tre bevæpnede menn trengte seg inn i boligen Lucy Kassa leier i hovedstaden Addis Abeba. Angriperne tok med seg pc-en hennes og truet henne med døden dersom hun fortsatte å skrive om situasjonen i den krigsherjede Tigray-regionen, skriver Bistandsaktuelt tirsdag.