– Vi må dele kunnskap og erfaring

– Vi må dele kunnskap og erfaring

Einar Ryvarden i Tidsskriftet byr på gode ideer for å dele kunnskap, på FRF-årsmøtet. (Foto: Alf Bergin).

Del: 

– Kunnskap og erfaring må deles. Einar Ryvarden, digitalsjef i Tidsskrift for Den norske legeforening stiller på årsmøtet som Fagpressens Redaktørforum (FRF) arrangerer førstkommende torsdag og presenterer sin idé.

Av Alf Bergin

Ryvarden tar nå initiativet til å etablere et møtepunkt eller forum for produkt og valg/utvikling av systemer.

– Målet er for oss små og mellomstore medieselskaper å dele kunnskap om de mange felles kommersielle og tekniske utfordringer og muligheter som vi alle står overfor. Slik kan vi spare tid og redusere antall feilslåtte valg, sier Ryvarden.

Han nevner stikkord som annonsesystemer, valg av erstatning når Google Analytics forsvinner, råd for økt Google-trafikk og GDPR. Skal man lage app, bruke varsling, nyhetsbrev-systemer osv. osv., er det også smart å snakke med hverandre.

Dette og mye mer får du høre mer om på årsmøtet i FRF torsdag 22. september. Her er det mulig å delta, både fysisk og via Teams-lenke. Meld deg på her, og beskriv dine behov i kommentarfeltet! Digitale deltakere får tilsendt lenke.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.