– Fagpressenytt gir meg dagens nyheter!

– Fagpressenytt gir meg dagens nyheter!

Elisabeth Berg Pronkow i Fagpressen synes at alle bør få med seg gratis nyhetsbrev fra Fagpressenytt.no. (Foto: BN).

Del: 

– De fleste nyhetene leser jeg først i det daglige nyhetsbrevet fra Fagpressenytt! Fagpressens Elisabeth Berg Pronkow anbefaler alle å holde seg oppdatert med nyhetsbrev fra portalen.

Ifølge Fagpressens sekretær er det veldig mange nyhetssaker som først dukker opp gjennom nyhetsbrevet, før de blir plukket opp av dagspressen.

– Det skjer flere ganger hver uke at jeg leser saker i andre medier, som jeg allerede har fått i epostboksen min gjennom nyhetsbrevet, sier Elisabeth. Hun mener at alle som er opptatt av nyheter, bør abonnere på nyhetsbrevet fra Fagpressenytt.

Nyhetsbrevet fra Fagpressenytt tegner du abonnement på her. Du velger om du vil motta det daglig, ukentlig eller månedlig – og om du vil ha nyheter fra alle de 17 stoffkategoriene, eller bare dine egne utvalgte.

Hver dag strømmer ferske nyheter gjennom nyhetsportalen Fagpressenytt.no Alle nyhetene er laget og publisert hos de nå 106 redaksjonene som lar sakene sine bli vist i portalen.

Søk kompetansestøtte

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 8. februar. 

Les også:
  • Kongelig norsk båtforbund oppga kritisk journalistikk som årsak til å nekte å invitere Båtliv og Seilmagasinet til sitt seminar på stortinget. Nå har de snudd.
    Les artikkelen hos Journalisten.no

  • Pressens hus bør ligge i Skippergata. Den enstemmige anbefalingen fra prosjektgruppen ble offentliggjort på presseforbundets samling "Medieåret 2018" mandag ettermiddag.

  • Bruk tiden fram til 8. februar til å søke om kompetansestøtte fra Fagpressens vederlagsfond. Fondsstyret har også i år øremerket penger til en hospitant hos Faktisk.no. I tillegg prioriteres samarbeidsprosjekter mellom redaksjoner og markedsavdelinger. Du kan også søke deltakerstipend til årets SKUP-konferanse og til andre anbefalte konferanser og kurs.