– Fagpressenytt gir meg dagens nyheter!

– Fagpressenytt gir meg dagens nyheter!

Elisabeth Berg Pronkow i Fagpressen synes at alle bør få med seg gratis nyhetsbrev fra Fagpressenytt.no. (Foto: BN).

Del: 

– De fleste nyhetene leser jeg først i det daglige nyhetsbrevet fra Fagpressenytt! Fagpressens Elisabeth Berg Pronkow anbefaler alle å holde seg oppdatert med nyhetsbrev fra portalen.

Ifølge Fagpressens sekretær er det veldig mange nyhetssaker som først dukker opp gjennom nyhetsbrevet, før de blir plukket opp av dagspressen.

– Det skjer flere ganger hver uke at jeg leser saker i andre medier, som jeg allerede har fått i epostboksen min gjennom nyhetsbrevet, sier Elisabeth. Hun mener at alle som er opptatt av nyheter, bør abonnere på nyhetsbrevet fra Fagpressenytt.

Nyhetsbrevet fra Fagpressenytt tegner du abonnement på her. Du velger om du vil motta det daglig, ukentlig eller månedlig – og om du vil ha nyheter fra alle de 17 stoffkategoriene, eller bare dine egne utvalgte.

Hver dag strømmer ferske nyheter gjennom nyhetsportalen Fagpressenytt.no Alle nyhetene er laget og publisert hos de nå 106 redaksjonene som lar sakene sine bli vist i portalen.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
 • Skuffet, men forventningsfull

  Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

  les saken på journalisten.no

  • Mediepolitisk debatt med Trine Skei Grande og Trond Giske mfl.
  • Pressetreff med Fædrelandsvennens redaktør-radarpar Udjus & Blågis
  • Hvem kan vi stole på i valgkampen? Debatt om desinformasjon og kildekritikk
  • For ungdom: Hva må du kunne for å gjennomskue falske nyheter?
 • Vi har mange tanker og planer om den digitale fremtiden, og vi har store ambisjoner om å utvikle Fagpressen.
  Vi søker derfor en fagansvarlig for markedsområdet.