Økonomi24 er nytt medlem i Fagpressen

Økonomi24 er nytt medlem i Fagpressen

Daglig leder Einar Ravndal og redaktør Espen Kvalheim i Økonomi24.com. (Foto Knut Hauge).

Del: 

– Når vi nå melder oss inn i Fagpressen helt fra start, er det etter råd fra andre nettaviser som allerede er medlem, sier redaktør Espen Kvalheim i Økonomi24.

«En viktig, udekket nisje. Et stort publikum med mange profesjonelle utfordringer» skriver Økonomi24 i sin egen nettavis i anledning lanseringen i starten av juni. Einar Ravndal er daglig leder i selskapet bak Økonomi24, og han forteller at de har gjort et overslag på hvor stort dette fagfeltet er i Norge.

– Vi kom til at mer enn 100 000 mennesker jobber med økonomistyring i en eller annen form - som revisorer, finansdirektører, regnskapsførere eller på annet vis. Det hender jo at problemstillingene som disse folka møter i hverdagen, blir omtalt i næringslivsmediene, men vi mener helt klart at det finnes stort rom for å gå grundigere og mer regelmessig til verks, sier han.

Sammen med Espen Kvalheim utgjør han nå redaksjonen i nettstedet. Begge er siviløkonomer med lang fartstid fra journalist- og kommunikasjonsarbeid. 

Ravndal forteller at det kommersielle innledningsvis skal ordnes gjennom en ekstern partner, og så håper de å kunne utvide produktspekteret etter hvert som de får etablert publikasjonen hos målgruppen.

– Når vi nå melder oss inn i Fagpressen helt fra start, er det etter råd fra andre nettaviser som allerede er medlem. Vi har skjønt at her finner vi gunstige medlemsfordeler, gode ordninger og et godt pressefaglig nettverk for den type publikasjon vi ønsker å være. Det å være medlem av Fagpressen forplikter oss til uavhengighet og kvalitet – det kommer både oss og leserne til gode i det lange løp, sier redaktør Kvalheim.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!