Årsmøtet kan bli digitalt – her er årsberetningen

Årsmøtet kan bli digitalt – her er årsberetningen

Fagpressen vurderer å holde digitalt årsmøte i 2020, avhengig av hvor lenge de strenge korona-tiltakene varer. Her fra fjorårets årsmøte – ordstyrer Nina Kristiansen, styreleder Erik Nord og adm. direktør Per Brikt Olsen. (Foto: BN).

Del: 

Årsmøtet i Fagpressen er avlyst inntil videre. – Vi vurderer å finne en måte å gjennomføre det digitalt, men avventer noen dager til, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.
Årsberetningen for 2019 er nå klar, klikk deg inn og last ned.

I årsberetningen finner du høydepunktene fra virksomheten i Fagpressen gjennom 2019 – fra viktige politiske gjennomslag til PUFF-konferanse, prisutdeling og Fagpressedagen.

– Alle som lurer på noe i tilknytning til året som gikk eller hva som generelt skjer i disse tider, er velkommen til å ta kontakt med oss! understreker Per Brikt Olsen. Du finner kontaktinformasjon til alle Fagpressens medarbeidere nedenfor.

Her finner du Fagpressens årsberetning 2019:

PDF icon fagpressens_beretning_utsendelse.pdf

 

Fagpressens medarbeidere er tilgjengelig alle hverdager og svarer så godt vi kan på det meste:

Mediepolitikk, høringer, mva-spørsmål: Per Brikt Olsen, tlf: 913 79 478

Redaksjonelle spørsmål, arrangementer, mm: Berit Nyman, tlf: 93 43 33 45

Økonomi og regnskap, IT, mm: Kjartan Tyvand, tlf: 926 65 017 

FTD, marked, mm: Camilla Briså, tlf: 926 97 613

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • – Vi har nå fått støtte fra alle de andre medieorganisasjonene til å sette hurtiginnføring av mva-utvidelsen på hovedlisten over koronatiltak. Bransjen ser at dette er viktig. Og vi ber regjeringen om at dette innføres så raskt som bare mulig, faktisk som et koronatiltak overfor fagmediene, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • PFU felte magasinet for brudd på punkt 4.15 i VVP. Redaksjonen hadde en polemisk hale etter et innlegg. Forfatteren av innlegget sendte klage til PFU.

  • – De frie og redaktørstyrte mediene er nå hardt presset. Vi fremmer derfor en rekke begrunnede forslag til tiltak for å sikre mediemangfoldet og journalistikken i tiden som kommer, skriver lederne for samtlige medieorganisasjoner i pressemeldingen som følger brevet til Stortinget torsdag ettermiddag.