Årsmøtet i Fagpressen utsatt til høsten

Årsmøtet i Fagpressen utsatt til høsten

– Fagpressens årsmøte 2020 er besluttet utsatt til etter sommerferien, sier adm. direktør Per Brikt Olsen. (Foto: BN).

Del: 

– Vi har i dag informert alle styremedlemmer og de som er kandidater for å tiltre styret, om at Fagpressens årsmøte 2020 blir utsatt til etter sommerferien, sier adm. direktør Per Brikt Olsen.

Årsmøtet i Fagpressen skulle etter planen avholdes torsdag 26. mars. Nå blir møtet trolig utsatt til slutten av august. Beslutningen er tatt i samråd med styrets leder, og etter kommunikasjon med både det sittende styret, valgkomiteens leder og de kandidatene som er innstilt av valgkomiteen for neste periode.

Sittende styre fungerer

I praksis blir det sittende styrets periode prolongert fram til årsmøtet, der valgene vil bli gjennomført ifølge innstillingen.

– Vi har møtt forståelse hos alle de involverte for at dette er en god løsning, situasjonen tatt i betraktning, sier styreleder Erik Nord.

Flere utsetter årsmøter

Fagpressen har vurdert mulighetene for å avholde årsmøte på en digital plattform.

– Fagpressens vedtekter ville ikke forhindret det, men etter å har rådført oss med Fagpressens advokat, har vi imidlertid valgt å utsette møtet. Den samme beslutningen er tatt i flere andre organisasjoner som vi kan sammenlikne oss med, og i dagens situasjon, med så mange restriksjoner, er det trolig det beste valget, sier Olsen.

Les også: