Årsmøtet i Fagpressen utsatt til høsten

Årsmøtet i Fagpressen utsatt til høsten

– Fagpressens årsmøte 2020 er besluttet utsatt til etter sommerferien, sier adm. direktør Per Brikt Olsen. (Foto: BN).

Del: 

– Vi har i dag informert alle styremedlemmer og de som er kandidater for å tiltre styret, om at Fagpressens årsmøte 2020 blir utsatt til etter sommerferien, sier adm. direktør Per Brikt Olsen.

Årsmøtet i Fagpressen skulle etter planen avholdes torsdag 26. mars. Nå blir møtet trolig utsatt til slutten av august. Beslutningen er tatt i samråd med styrets leder, og etter kommunikasjon med både det sittende styret, valgkomiteens leder og de kandidatene som er innstilt av valgkomiteen for neste periode.

Sittende styre fungerer

I praksis blir det sittende styrets periode prolongert fram til årsmøtet, der valgene vil bli gjennomført ifølge innstillingen.

– Vi har møtt forståelse hos alle de involverte for at dette er en god løsning, situasjonen tatt i betraktning, sier styreleder Erik Nord.

Flere utsetter årsmøter

Fagpressen har vurdert mulighetene for å avholde årsmøte på en digital plattform.

– Fagpressens vedtekter ville ikke forhindret det, men etter å har rådført oss med Fagpressens advokat, har vi imidlertid valgt å utsette møtet. Den samme beslutningen er tatt i flere andre organisasjoner som vi kan sammenlikne oss med, og i dagens situasjon, med så mange restriksjoner, er det trolig det beste valget, sier Olsen.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • – Vi har nå fått støtte fra alle de andre medieorganisasjonene til å sette hurtiginnføring av mva-utvidelsen på hovedlisten over koronatiltak. Bransjen ser at dette er viktig. Og vi ber regjeringen om at dette innføres så raskt som bare mulig, faktisk som et koronatiltak overfor fagmediene, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • PFU felte magasinet for brudd på punkt 4.15 i VVP. Redaksjonen hadde en polemisk hale etter et innlegg. Forfatteren av innlegget sendte klage til PFU.

  • – De frie og redaktørstyrte mediene er nå hardt presset. Vi fremmer derfor en rekke begrunnede forslag til tiltak for å sikre mediemangfoldet og journalistikken i tiden som kommer, skriver lederne for samtlige medieorganisasjoner i pressemeldingen som følger brevet til Stortinget torsdag ettermiddag.