Årets mediepriser: Politiforum nominert i to klasser

Årets mediepriser: Politiforum nominert i to klasser

Politiforum er nominert i klassen "Årets cover" for denne forsiden fra oktober 2023. (Foto: Politiforum).

Del: 

Politiforum er nominert i klassene "Årets magasin" og i "Årets cover". – Dette er veldig hyggelig. Og spennende! sier redaktør Erik Inderhaug i Politiforum.

For å illustrere hovedreportasjen i oktoberutgaven av magasinet, har Politiforum utstyrt hvert eneste blad med et gjennomgående kulehull. Hovedoppslaget var en undersøkende artikkel om at Oslo-politiet kunne ha fått tilgang til et system for automatisk deteksjon og varsling når det blir løsnet skudd på åpen gate. Systemet kan i akuttsituasjoner spare liv, og i tillegg gi politiet en langt enklere jobb når skyteepisoder skal etterforskes. Men til tross for stor interesse, ble prislappen på maks en million kroner for mye, ifølge Politiforum.

Coveret, med kulehull gjennom hvert eneste eksemplar, er nominert blant finalistene i klassen "Årets cover" i konkurransen "Årets mediepriser" som arrangeres av Mediebedriftenes Landsforening. I tillegg er Politiforum blant finalistene i klassen "Årets magasin".

Ifølge Medier24 var det i år sendt inn til sammen 604 bidrag i konkurransens ulike klasser. Her kan du se alle prisklassene og alle de nominerte.

Prisene deles hvert år ut i forkant av Nordiske Mediedager i Bergen i mai.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: