Foto i tidsskrift: Kva er lov?

Foto i tidsskrift: Kva er lov?

Del: 
Kurset blir arrangert av Norsk Tidsskriftforening
Dato: 
Onsdag 24. Jan
Sted: 
Norsk tidsskriftforening
Litteraturhuset, 4. etasje
Wergelandsveien 29
0167 Oslo
Møt i Tidsskriftforeningens lokale i 4. etasje
Kl.: 
16:30 til 20:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Pris: 
kr 200/400

Stikkord for dette kurset er opphavsrett, vanlege tabbar og misforståingar om kva som er lov og ikkje. Er det skilnad på reglane for papir og nett? Juss og folkeskikk i digitale tider. Advokat Jon Wessel-Aas viser veg i jungelen. Han har også skrive boka Opphavsrett, fotorett og personbilder i nettjournalistikk 

Kurset er opent for alle, følg denne lenka og meld deg på til Tidsskriftforeningen. Påmeldingsskjemaet ligg litt nede i teksten. Frist for påmelding er fredag 19. januar.
Kurset kostar kr 200 for medlemer av Norsk tidsskriftforening, kr 400 for andre. Inkludert i kursprisen er boka Opphavsrett, fotorett og personbilder i nettjournalistikk av Jon Wessel-Aas, og servering av pizza.

Kurshaldarar er advokat Jon Wessel-Aas og grafisk designar Aina Griffin.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Onsdag 07. Mar
Kl.: 
09:00 til 10:30
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere

Alle må vi lage rutiner for å følge de nye reglene for personvern som blir norsk lov allerede i mai i år. Hvordan gjør vi dette riktig – særlig når vi bruker fagforeningsdata som abonnementsbase?

Dato: 
Torsdag 08. Mar
Kl.: 
13:30
Passer for: 
Redaktører
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere

Hvordan går det med de ulike mediene? Hvem er vinnerne og taperne når det gjelder lesing og bruk? Hvor går inntektene?

Dette og mer til får du kunnskaper og innsikt om på Trender som arrangeres av Fagpressens Markedsforum. Du får tall og fakta, og kanskje kan du gå hjem med nye ideer om hvordan du bør tilpasse deg endringene fremover? Ole Petter Nyhaug forteller om forbrukertrender knyttet til medier, Kantar Media bidrar med tall og innsikt, og RED Media Consulting forteller om annonseinntekter. Vi avslutter med litt mat og mingling.

Dato: 
Fredag 16. Mar til Lørdag 17. Mar
Kl.: 
10:00 til 12:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Velkommen til PUFF 2018! La deg inspirere av Bjørn Olav Nordahl i NRK Brennpunkt, og lær å øke nettrafikken eksplosivt. Du lærer også å lage og redigere video med mobilen. Konferansen starter fredag 16. mars kl 10.00 og avslutter lørdag 17. mars kl 12.00.