Velferd får ny eier

Velferd får ny eier

Magasinet Velferd bytter eier, fra Stiftelsen Sosial Trygd til Medier og ledelse. Skjermdumpen viser ny eier Magne Lerø t.v. og tidligere Velferd-redaktør Tore Kristensen.

Del: 

Magasinet Velferd og Velferd.no blir fra årsskiftet utgitt av Medier og Ledelse.

Selskapet Medier og ledelse utgir fra før Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse, Dagligvarehandelen og magasinet Plot. – Avtalen vil styrke vår evne til å drive kvalitetsjournalistikk på velferdsfeltet, sier Velferds redaktør Øivind Fjeldstad til eget nettsted.

Avtalen ble onsdag denne uken inngått med Stiftelsen Sosial Trygd, som fram til nå har vært utgiver av Velferd.
– Det er med en viss ærbødighet vi overtar et magasin som er blitt gitt ut i 106 år. Vi håper vi kan bidra til å gi magasinet og nettstedet flere lesere, sier Magne Lerø som er eier og leder av Medier og Ledelse.

Velferd vil ifølge en pressemelding bli drevet i tett samarbeid med redaksjonene i Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse og magasinet Plot. Velferds redaksjonelle profil vil bli videreført.

 

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Markedssjef Ingunn Roald og redaktør Mona Askerød ble valgt inn som nye medlemmer i Fagpressens styre på årsmøtet tirsdag.

  • – Sykepleien vil spare betydelige beløp på distribusjonsavtalen som Fagpressen har forhandlet fram, sier redaktør Barth Tholens. Magasinet har tegnet avtale om å distribuere med FTD fra april måned.

  • Vi har brukt Fagpressens samlede forhandlingskraft og forhandlet fram avtaler som kan spare deg for overraskende mange penger på områdene trykk, adressering og distribusjon.