Velferd får ny eier

Velferd får ny eier

Magasinet Velferd bytter eier, fra Stiftelsen Sosial Trygd til Medier og ledelse. Skjermdumpen viser ny eier Magne Lerø t.v. og tidligere Velferd-redaktør Tore Kristensen.

Del: 

Magasinet Velferd og Velferd.no blir fra årsskiftet utgitt av Medier og Ledelse.

Selskapet Medier og ledelse utgir fra før Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse, Dagligvarehandelen og magasinet Plot. – Avtalen vil styrke vår evne til å drive kvalitetsjournalistikk på velferdsfeltet, sier Velferds redaktør Øivind Fjeldstad til eget nettsted.

Avtalen ble onsdag denne uken inngått med Stiftelsen Sosial Trygd, som fram til nå har vært utgiver av Velferd.
– Det er med en viss ærbødighet vi overtar et magasin som er blitt gitt ut i 106 år. Vi håper vi kan bidra til å gi magasinet og nettstedet flere lesere, sier Magne Lerø som er eier og leder av Medier og Ledelse.

Velferd vil ifølge en pressemelding bli drevet i tett samarbeid med redaksjonene i Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse og magasinet Plot. Velferds redaksjonelle profil vil bli videreført.

 

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • – Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.