Trekker IJs "gullbillett" på prisutdelingen

Trekker IJs "gullbillett" på prisutdelingen

Hanne Lund-Nilsen og Eivind A. Fjellstad byr på kurs til en verdi av kroner 20 000. "Gullbilletten" trekkes på festen 7. juni blant alle deltakende redaksjonene. (Foto: Tom-Egil Jensen/Institutt for Journalistikk).

Del: 

Det blir ekstra spenning på årets prisutdeling i Fagpressen når vinneren av "gullbilletten" fra Institutt for journalistikk trekkes blant alle redaksjonene som deltar på prisutdelingen 7. juni.

IJ ønsker på denne måten å bidra til å styrke den gode journalistikken i fagpressen. Derfor har de laget en fribillett til kurs på instituttet til en verdi av 20 000 kroner, som trekkes blant de deltakende redaksjonene på Fagpressens prisutdeling.
– Vi ønsker å bidra til enda større oppmerksomhet om den gode journalistikken som allerede skapes i Fagpressen, og samtidig stimulere enda flere til å øke kompetansen sin, sier instituttleder Eivind Fjellstad og markedsansvarlig Hanne Lund-Nilsen ved IJ.

Alle som melder seg på prisutdelingen 7. juni, får en lapp med navnet sitt på i hatten som IJs "gullbillett" skal trekkes fra, i løpet av arrangementet.
Meld deg på HER.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Fagpressens felles personvernombudsordning for medlemmene er i gang. Ordningen er bemannet med IT-sjef Kjartan Tyvand i førstelinjen, og med Wiersholms advokatfullmektig Pernille Gjerd Lia som jurdisk ekspert.

  • Det er en viktig seier for fag- og dybdejournalistikk at regjeringen i nå fastslår at dette journalistiske området ikke lenger skal diskrimineres. Nå er det ikke lenger en diskusjon om digitalt mva-fritak skal komme. Men det er fortsatt behov for å avklare hvordan fritaket skal komme, og når det kommer, skriver adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • Endelig står det svart på hvitt, i regjeringens reviderte nasjonalbudsjett: Fagpressen skal innlemmes i ordningen med digitalt fritak for merverdiavgift!
    – En milepæl i Fagpressen! fastslår adm. direktør Per Brikt Olsen.