Plass til alle i Fagpressens toppliste!

Plass til alle i Fagpressens toppliste!

Kjartan Tyvand ber deg bli med i Fagpressens nye digitale måling! (Foto: Tenk kommunikasjon).

Del: 

Fra 1. januar er den helt nye ”topplisten” med lesertall fra Kantar TNS klar. Her kommer Fagpressen fram som egen gruppering, og tjenesten er gratis for alle Fagpressens medlemmer,

– Vi vil ha med så mange som mulig. Det er plass til absolutt alle! sier Kjartan Tyvand i Fagpressen.
De siste ukene har mange flere av Fagpressens medlemmer registrert seg for måling av digitale brukere. Men dette bør alle gjøre, oppfordrer Tyvand:

– Dette er faktisk veldig viktig. Tall er viktige, og sammen står vi sterkere overfor markedet og myndighetene når vi har gode, sammenliknbare tall.
Fagpressens toppliste blir den digitale grunnmuren for å dokumentere Fagpressen som mediekanal.

Les mer og registrer deg for Fagpressens toppliste her.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Fagpressens felles personvernombudsordning for medlemmene er i gang. Ordningen er bemannet med IT-sjef Kjartan Tyvand i førstelinjen, og med Wiersholms advokatfullmektig Pernille Gjerd Lia som jurdisk ekspert.

  • Det er en viktig seier for fag- og dybdejournalistikk at regjeringen i nå fastslår at dette journalistiske området ikke lenger skal diskrimineres. Nå er det ikke lenger en diskusjon om digitalt mva-fritak skal komme. Men det er fortsatt behov for å avklare hvordan fritaket skal komme, og når det kommer, skriver adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • Endelig står det svart på hvitt, i regjeringens reviderte nasjonalbudsjett: Fagpressen skal innlemmes i ordningen med digitalt fritak for merverdiavgift!
    – En milepæl i Fagpressen! fastslår adm. direktør Per Brikt Olsen.