Plass til alle i Fagpressens toppliste!

Plass til alle i Fagpressens toppliste!

Kjartan Tyvand ber deg bli med i Fagpressens nye digitale måling! (Foto: Tenk kommunikasjon).

Del: 

Fra 1. januar er den helt nye ”topplisten” med lesertall fra Kantar TNS klar. Her kommer Fagpressen fram som egen gruppering, og tjenesten er gratis for alle Fagpressens medlemmer,

– Vi vil ha med så mange som mulig. Det er plass til absolutt alle! sier Kjartan Tyvand i Fagpressen.
De siste ukene har mange flere av Fagpressens medlemmer registrert seg for måling av digitale brukere. Men dette bør alle gjøre, oppfordrer Tyvand:

– Dette er faktisk veldig viktig. Tall er viktige, og sammen står vi sterkere overfor markedet og myndighetene når vi har gode, sammenliknbare tall.
Fagpressens toppliste blir den digitale grunnmuren for å dokumentere Fagpressen som mediekanal.

Les mer og registrer deg for Fagpressens toppliste her.

Redaktørkampanjen

Visste du at…

avtalen
 Fagpressen har med
Cxense gir medlemmene 
gunstig oppstartpris og
rabatterte priser på
annonserings-
verktøyet
Emediate.  Se her

Les også:
  • Det man kan ha trodd at tilhørte fortiden, foregår åpenbart fortsatt: Mediebransjens felles kartlegging av seksuell trakassering viser 178 tilfeller som har skjedd de siste seks månedene.

  • 178 personer har svart at de er blitt seksuelt trakassert de siste seks månedene.
    Det var svært god respons på undersøkelsen om seksuell trakassering i mediebransjen som ble sendt ut i november. Resultatene viser at unge, midlertidig ansatte kvinner er mest utsatt.

  • Resultatene av mediebransjens undersøkelse om seksuell trakassering presenteres på en pressekonferanse fredag 15. desember kl. 09.30. Pressekonferansen holdes i Amedias lokaler i Akersgt 34 i Oslo. Det blir direkte strømming fra pressekonferansen.