Nytt styre i Journalistforum

Nytt styre i Journalistforum

Nyvalgt styre i Journalistforum, ved noen av dem. Fra venstre Marianne Ruud, Aksel Kjær Vidnes, Henrik Skjevestad og Anne Lise Stranden, leder. (Foto: BN).

Del: 

Tre nye styremedlemmer ble valgt inn i styret i Journalistforum på årsmøtet mandag. Anne Lise Stranden, forskning.no, tar en periode til som leder.

Hovedprosjektet for Journalistforum er også i kommende periode å lage en god PUFF-konferanse for journalister og redaktører i Fagpressen.
– Det regner vi med å få til, sier gjenvalgt leder Anne Lise Stranden. Hun ser fram til å jobbe med det nye styret.

De nye styremedlemmene er Aksel Kjær Vidnes, Forskerforum, Marianne Ruud, Utdanning og Henrik Skjevestad, Advokatbladet. Sjur Frimand-Anda, Finansfokus, tok gjenvalg som styremedlem, mens frilanser Georg Mathisen er varamedlem.

Redaktørkampanjen

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • Presseorganisasjonene sender tirsdag ut en felles undersøkelse for å kartlegge omfanget av seksuell trakassering i mediebransjen. Undersøkelsen går til medlemmer og ansatte i mediebedrifter.

  • Programmet på Fagpressedagen 22. november gir innblikk i mange av de viktige strategiske valgene Fagpressen står midt oppe i. Det blir også godt med deltakere, men det er mulig å melde seg på ut dagen i dag, fredag.

  • Fagbladredaktøren drømte om å lage en app. Nå er "Lønna Mi" en realitet.