Mortvedt fratatt adgangskort til politihuset

Mortvedt fratatt adgangskort til politihuset

Del: 

Som redaktør i Politiforum siden 2001, har Ole Martin Mortvedt hatt adgangskort til politihuset i Hamar. I januar i år ble kortet inndratt.

I de siste 16 årene har Mortvedt hatt adgangskort til sin tidligere arbeidsplass, politihuset i Hamar, og har kunnet sitte der og jobbe. En dag i januar mens han satt på politihuset og jobbet, fikk han beskjed om at adgangskortet hans skulle inndras med øyeblikkelig virkning.

– Jeg spurte selvsagt hvorfor, og fikk beskjed om at det var fordi det ikke lenger skulle være mulig for ansatte i permisjon å ha adgangskort til politihuset, forteller Mortvedt til Hamar Arbeiderblad som først omtalte saken.

Journalisten har intervjuet Mortvedt og laget sak om hva som er bakgrunnen for inndragelsen.

 

Les også:
  • Mediekommentator Anki Gerhardsen har innklaget Khrono, VG og NRK for at de identifiserte en professor ved Universitetet i Stavanger. Professoren har sendt seksuelt ladede tekstmeldinger til unge kvinner. Alle de tre medienes redaktører forsvarer identifiseringen.

  • 5. juli ble faktisk.no lansert. Nettstedet har nå publilsert en rekke gjennomsjekkede saker fra ulike politikkområder, og flere kommer. Sakene blir presentert med konklusjoner som spenner fra "faktisk helt sant" til "faktisk helt feil", med mellomkarakteristikker som "faktisk delvis sant", "faktisk ikke sikkert" og "faktisk delvis feil".

  • Les hva ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i Båtliv skriver om båtjournalistikk og norsk mediepolitikk!