Martin Huseby Jensen ble Journalisten-redaktør

Martin Huseby Jensen ble Journalisten-redaktør

Martin Huseby Jensen ble fredag ansatt i redaktørjobben i Journalisten. (Skjermdump Journalisten).

Del: 

Martin Huseby Jensen ble fredag fast ansatt som redaktør i Journalisten.

Huseby Jensen, som har vært konstituert redaktør i 14 måneder siden Helge Øgrim sluttet i 2016, konkurrerte med fem andre søkere om jobben. Han sier til Journalisten at han er glad for å få anledning til å realisere planer og tanker som han har brukt de 14 månedene til å legge.
– Det kommer til å bli gøy og det kommer til bli krevende, sier Jensen.

Redaktørkampanjen

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • Ole-Asbjørn Fauske, leder for Forsvarets fellestjenester, er utgiver for Forsvarets forum. I den egenskapen lot han seg intervjue på Fagpressedagen 2017 om hvorfor han mener det er viktig å ha en uavhengig redaksjon innenfor Forsvaret. Se debatten her!

  • – For Fagpressen betyr det at forskjellen i rammevilkårene for digital journalistikk kan bli borte fra sommeren 2018. Det vil bli en vitaminsprøyte for våre medlemmer og føre til et taktskifte i digital innovasjon. Vi er svært glad for dette på selveste Fagpressedagen, sier adm. direktør Per Brikt Olsen til Journalisten.

  • Presseorganisasjonene sender tirsdag ut en felles undersøkelse for å kartlegge omfanget av seksuell trakassering i mediebransjen. Undersøkelsen går til medlemmer og ansatte i mediebedrifter.