Kretsløpet setter annonserekord

Kretsløpet setter annonserekord

Juniutgaven 2017 av Kretsløpet setter annonse-rekord og side-rekord.

Del: 

Når juniutgaven av fagbladet Kretsløpet kommer i neste uke, er det med den største annonseomsetningen i mediets 23-årige historie. Dermed øker også sideantallet til rekorden 68 sider.

– Dette skyldes hovedsakelig en flink selger, sier redaktør Johs Bjørndal i en kommentar til Fagpressen. Arnt Erik Isaksen har solgt inn annonser for over 470 000 kroner til juniutgaven – som i tillegg til vanlig distribusjon, deles ut på Avfallskonferansen 2017. Vanlig opplag for Kretsløpet er drøyt 1600 eksemplarer.

Redaktøren er opptatt av å framheve at et lite papirmagasin står støtt i sin nisje, og refererer til de positive annonsetallene for fagpressen i første kvartal.
– Vi driver "på gamlemåten", med et skarpt skille mellom redaksjonelt stoff og annonser. Kretsløpet dekker imidlertid en bransje som investerer ganske mye, kommenterer Bjørndal og viser igjen til sin gode annonseselger.

Redaktørkampanjen

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • – For Fagpressen betyr det at forskjellen i rammevilkårene for digital journalistikk kan bli borte fra sommeren 2018. Det vil bli en vitaminsprøyte for våre medlemmer og føre til et taktskifte i digital innovasjon. Vi er svært glad for dette på selveste Fagpressedagen, sier adm. direktør Per Brikt Olsen til Journalisten.

  • Presseorganisasjonene sender tirsdag ut en felles undersøkelse for å kartlegge omfanget av seksuell trakassering i mediebransjen. Undersøkelsen går til medlemmer og ansatte i mediebedrifter.

  • Programmet på Fagpressedagen 22. november gir innblikk i mange av de viktige strategiske valgene Fagpressen står midt oppe i. Det blir også godt med deltakere, men det er mulig å melde seg på ut dagen i dag, fredag.