Khrono-redaktør Tove Lie Årets nyskaper

Khrono-redaktør Tove Lie Årets nyskaper

Tove Lie vant Oslo redaktørforenings utmerkelse "Årets nyskaper" torsdag. (Foto: BN).

Del: 

— Jeg er kjempeglad, rørt og stolt. Dette er bare begynnelsen, prisen går til hele Khronogjengen, sa Lie etter å ha mottatt prisen under årsmøtet i Oslo redaktørforening torsdag. Årets redaktør er Kjetil Bragli Alstadheim i Dagens Næringsliv.

Juryleder og Fritt Ord-direktør, Knut Olav Åmås, sa følgende på utdelingen:

— Prisvinnerens medium må fortsatt kunne kalles en nyskapning. Etter fem år strutter det i alle fall av energi og friske idéer. 2017 ble det nasjonale gjennombruddsåret for denne rent digitale satsingen, som prisvinner leder med stort faglig engasjement og høye krav til tempo, men også etterrettelighet og etisk tenkning.

Åmås trakk fram Khronos dekning av seksuell trakassering, og kritisk journalistikk overfor eiere og andre i sektoren.

Les hele saken på Khrono.no

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Mandag ettermiddag ble det offentliggjort at innføringen av den nye personvernlovgivningen blir utsatt i Norge, fra 25. mai til tidligst 1. juli. Teksten nedenfor er fra et nyhetsbrev sendt fra advokatfirmaet Wiersholm mandag.

  • Tidsskrift for Den norske legeforening og sjefredaktør Are Brean har gått helt til topps i den årlige kåringen av "Årets tidsskrift" hos Norsk tidsskriftforening.

  • Roger Aarli-Grøndalen heter den nye redaktøren i Journalisten. Han kommer fra Eidsvoll-Ullensaker Blad, og tiltrer sammen med en annen nyhet: nye nettsider i Journalisten.