Gulltaggen for folk i Fagpressen

Gulltaggen for folk i Fagpressen

Kom på Gulltaggen 2018! Takket være samarbeidsavtalen mellom Fagpressen og INMA er det én gratisbillett til hvert av mediene i Fagpressen. Per Brikt Olsen og daglig leder Camilla Grund i INMA håper at mange vil være med på jubileums-Gulltaggen 26. april i Folketeateret i Oslo. (Foto: BN).

Del: 

Årets Gulltaggen-arrangement blir både dundrende feiring av 20-årsjubileet, inspirerende foredrag, show og prisutdeling. Og en super nettverksarena, som Fagpressens medlemmer har adgang til.

Nytilsatt daglig leder i INMA, Camilla Grund, håper å se et stort antall deltakere fra Fagpressen på arrangementet 26. april. Gjennom samarbeidsavtalen som hun og Per Brikt Olsen har signert, gis det én gratis adgang pr medlem i Fagpressen. Vil flere fra samme medium være med, er det medlemspris som gjelder.

Tanmay Bakshi er bare fjorten år, men har drevet med avansert dataprogrammering i over halve livet. Møt ham på Gulltaggen 2018! (Foto: INMA).

– Det er viktig for oss å styrke kontakten med alle som jobber i Fagpressen, og vi håper virkelig at mange vil benytte seg av muligheten til å være med på jubileumsutgaven av Gulltaggen, sier Camilla Grund. INMA er interesseorganisasjonen for digital markedsføring og kommunikasjon i Norge, og Gulltaggen er deres viktigste arrangement.
– På Gulltaggen i år skal vi dele ut hele 14 priser, til de beste arbeidene i 2017. Det er skarp konkurranse, og mye å bli inspirert av! Dessuten har vi noen virkelige godbiter i form av korte foredrag. Blant annet kommer fjortenåringen Tanmay Bakshi som har drevet med datamaskiner og programmering siden femårsalderen. Da han var ni lanserte han sin første app, og i dag er han ekspert på kunstig intelligens og taler på IBM Watsons toppmøter rundt om i verden. 26. april er han i Oslo, på Gulltaggen! frister Camilla Grund.

Fagpressens Per Brikt Olsen har i flere år sittet i styret i INMA, og han anbefaler folk i Fagpressen å benytte anledningen til å være med på årets Gulltaggen.
– Som i fjor, lager vi en Fagpressen-gruppe som har det hyggelig sammen underveis. Vi møtes ved Folketeateret klokken 16.45, altså litt i forkant, sier han.

Arrangementet begynner kl 17.00 og er et helaftens opplegg, med mat og drikke, underholdning og prisutdeling. Se mer av programmet og meld deg på her.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • – Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.