Fornøyd med FTD-avtaler

Fornøyd med FTD-avtaler

Redaktør Bjørn Ø. Andersen og salgssjef Morten Olsson i Elektronikk er svært fornøyd med de avtalene bladet har fått gjennom Fagpressen trykk og distribusjon. (Foto: BN).

Del: 

– Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.

Elektronikk kommer med elleve trykte utgaver i året, i et opplag på i underkant av 6500. Bladet dekker fagområdene profesjonell elektronikk, informasjonsteknologi (IT) og telekommunikasjon.
Bjørn Ø. Andersen er også redaktør for nyhetsnettstedet elektronikknett.no Han har forventninger om flere gode fellesavtaler i regi av Fagpressen.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • Kjartan Tyvand, Fagpressens personvernspesialist, råder medlemmene til ikke å undertegne DPA-avtaler som for tiden blir sendt ut av mediebyråer. – Man risikerer å påta seg unødvendige og uklare forpliktelser, og det kan være risiko knyttet til disse, sier Tyvand.