Fagpresse månedens vekstvinner

Fagpresse månedens vekstvinner

Fagpressens økonomisjef Kjartan Tyvand er fornøyd med veksten i august – 48 prosent ifølge Mediebyråforeningen. (Foto: BN).

Del: 

Fagpresse hadde den største veksten i august. Ifølge statistikken fra Mediebyråforeningen, økte omsetningen i kanalen gjennom mediebyrå med 47,7 prosent i august måned, sammenliknet med samme måned i fjor. 

– Det er svært gledelig å notere slike tall. Vi er selvsagt klar over at det er et begrenset antall titler blant våre medlemmer som er med i denne statistikken, men det er uansett svært bra, sier Kjartan Tyvand, økonomisjef i Fagpressen.

Fagpressen er altså månedens vekstvinner, med en vekst på 48 prosent i august. Omsetningen utgjør 2,2 millioner kroner. Så langt i år har fagpressen en vekst på 4,8 prosent.

Nye personvernregler fra 2018.

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • Tre nye styremedlemmer ble valgt inn i styret i Journalistforum på årsmøtet mandag. Anne Lise Stranden, forskning.no, tar en periode til som leder.

  • Hvordan får du titlene til å fly? Det var kjernespørsmålet fra NTBs Rune Wikstøl til 16 våkne kursdeltakere hos Fagpressen i morges.

  • Kulturminister Linda Hofstad Helleland har fått inn ett eneste av tiltakene fra Mediemangfoldsutvalget til statsbudsjettet for 2018. Men «Innovasjonsrettet tilskuddsordning» skal finansieres ved å redusere produksjonstilskuddet til nyhets- og aktualitetsmedier. Fagpressen er skuffet over budsjettet.