Brigaderen som forsvarte redaktørplakaten

Brigaderen som forsvarte redaktørplakaten

Debatt 2: Slik forsvarte vi redaktørplakaten
Debattleder: Trond Andersen (Mercuri Urval), Ole-Asbjørn Fauske (Forsvaret), Elin Floberghagen (Norsk Presseforbund) og Arne Jensen (Norsk Redaktørforening).
Foto: Tenk Kommunikasjon

Del: 

Ole-Asbjørn Fauske, leder for Forsvarets fellestjenester, er utgiver for Forsvarets forum. I den egenskapen lot han seg intervjue på Fagpressedagen 2017 om hvorfor han mener det er viktig å ha en uavhengig redaksjon innenfor Forsvaret. Se debatten her!

Fauske forsvarte også hvordan redaktøren og hele redaksjonen i Forsvarets forum opptrådte i den vanskelige tiden da det var uavklart om mediet ville bli lagt inn under kommunikasjonsavdelingen. Generalsekretær Elin Floberghagen i Norsk Presseforbund og Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening deltok med kommentarer.

Debattleder var Trond Andersen.

Foto og film: Tenk Kommunikasjon

Vi publiserer flere innslag fra Fagpressedagen her i dagene som kommer.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • – Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.