20-åring tar debatten

20-åring tar debatten

Musikkultur runder 20 år og vil skape digital kulturdebatt. (Skjermdump).

Del: 

Fagbladet Musikkultur fyller tjue og tar debatten digitalt. Redaktør Mona Askerød har invitert et knippe meningsføre skribenter fra kulturfeltet. Først ut er Tom Remlov.

Tom Remlov, som er sjef for Riksteateret, skriver under tittelen "Kunst på tur" om bruken av penger for å sende norske forestillinger og orkestre på langtur til utlandet. Han frykter at det koster langt mer enn det gir, og mener det burde brukes mer ressurser på turneer i Norge, for publikum landet rundt. Utferdstrangen, som snakkes opp av sittende kulturstatsråd, mener Remlov er en form for pyntesyke. Les hele innlegget hos Musikkultur.

Målet for fagbladet er å løfte viktige diskusjoner ut av kulisser og bakrom, og inn i et åpent forum der alle har anledning til å delta.
– Håpet er at vi kan motivere og gi mot til alle som brenner inne med tanker og meninger om norsk musikk- og kulturliv, sier journalist Marte Bjerke til eget blad.

Musikkulturs redaksjon kommer til å følge opp noen av innleggene med redaksjonelle saker. Slike saker kan komme som et resultat av kommentarer fra leserne. Redaksjonen ønsker seg innspill og reaksjoner som kan legges inn direkte på musikkultur.no, via Musikkulturs Facebook-side eller Twitter-konto.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • – Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.