20-åring tar debatten

20-åring tar debatten

Musikkultur runder 20 år og vil skape digital kulturdebatt. (Skjermdump).

Del: 

Fagbladet Musikkultur fyller tjue og tar debatten digitalt. Redaktør Mona Askerød har invitert et knippe meningsføre skribenter fra kulturfeltet. Først ut er Tom Remlov.

Tom Remlov, som er sjef for Riksteateret, skriver under tittelen "Kunst på tur" om bruken av penger for å sende norske forestillinger og orkestre på langtur til utlandet. Han frykter at det koster langt mer enn det gir, og mener det burde brukes mer ressurser på turneer i Norge, for publikum landet rundt. Utferdstrangen, som snakkes opp av sittende kulturstatsråd, mener Remlov er en form for pyntesyke. Les hele innlegget hos Musikkultur.

Målet for fagbladet er å løfte viktige diskusjoner ut av kulisser og bakrom, og inn i et åpent forum der alle har anledning til å delta.
– Håpet er at vi kan motivere og gi mot til alle som brenner inne med tanker og meninger om norsk musikk- og kulturliv, sier journalist Marte Bjerke til eget blad.

Musikkulturs redaksjon kommer til å følge opp noen av innleggene med redaksjonelle saker. Slike saker kan komme som et resultat av kommentarer fra leserne. Redaksjonen ønsker seg innspill og reaksjoner som kan legges inn direkte på musikkultur.no, via Musikkulturs Facebook-side eller Twitter-konto.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også: